Forum
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Slave Not Promoting On New Install

Slave Not Promoting On New Install 7 months 2 weeks ago #1712

  • Salvatore Costantino
  • Salvatore Costantino's Avatar
  • Offline
  • Posts: 565
Can you send me the html that you get from port 80?

Also, We have a releaSe just about done that may already have addressed this issue with xcp 7.6. I'll know for sure once I see the html

I can send you a version to test sometime today.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Slave Not Promoting On New Install 7 months 2 weeks ago #1714

I can send you a version to test sometime today


Please do. Happy to provide feedback.

File Attachment:

File Name: XCP-ng_index.html.zip
File Size:3 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Nathan.

Slave Not Promoting On New Install 7 months 2 weeks ago #1718

  • Salvatore Costantino
  • Salvatore Costantino's Avatar
  • Offline
  • Posts: 565
Thanks for the file. It confirms what I thought. We have this handled in 2.2.0 which is just awaiting documentation to be finished. I'll posts a link shortly for you to try..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Slave Not Promoting On New Install 7 months 2 weeks ago #1720

  • Salvatore Costantino
  • Salvatore Costantino's Avatar
  • Offline
  • Posts: 565
Here is a link to new code to test.. We have changed our packaging to RPM. Just install this RPM on top of your existing config to test and then "service ha-lizard restart"

halizard.org/release/ha-lizard/ha-lizard-2.2.0-1.rpm

Also - release notes are here: halizard.org/release/ha-lizard/RELEASE
If you scroll to the bottom you can see what's new in this release. The companion iscsi-ha package has also received quite a few enhancements and should be posted later this week

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Slave Not Promoting On New Install 7 months 2 weeks ago #1722

Thanks Salvatore

Looking good. The slave auto-promoted. :woohoo:

I'll do some more simulations and report back.

Cheers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Slave Not Promoting On New Install 7 months 2 weeks ago #1724

Started a new thread here to move forward.

https://www.halizard.com/forum/suggestion-box/309-ha-lizard-version-2-2-0-trial

Philippe, I hope hijacking your thread has helped B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.