Forum
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: iSCSI SR Broken if I reboot Slave Server

iSCSI SR Broken if I reboot Slave Server 2 weeks 3 days ago #1978

Hi Salvatore,

The update was a Major one, from XCP-ng Host 7.5.0 to XCP-ng Host 8.0.0. We have also reinstalled HA-Lizard after the upgrade, using the script, halizard.org/release/noSAN-combined/hali...osan_installer_2.1.4

iscsi-ha service is also running on both the hosts,

***********
[12:40 XEN05 ~]# systemctl -t service | grep iscsi
iscsi-ha-watchdog.service loaded active running SYSV: iscsi-ha watchdog script
iscsi-ha.service loaded active running SYSV: iscsi-ha init script version 2.1 December 2016
iscsi-shutdown.service loaded active exited Logout off all iSCSI sessions on shutdown
iscsid.service loaded active running Open-iSCSI
***********

We could see the output from command iscsi-cfg status. So is this is a usual behavior, where HA-Lizard is working properly even without the ha-cfg command?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Sherbin George.

iSCSI SR Broken if I reboot Slave Server 2 weeks 3 days ago #1979

  • Salvatore Costantino
  • Salvatore Costantino's Avatar
  • Offline
  • Posts: 613
The installer script you used is only intended for a brand new cluster build. It should never be run on top of an existing pool that was previously configured. With that said, I can only guess that ha-lizard is not installed and some metadata could have been lost when re-running the installer.

Detailed instructions for managing a dom0 upgrade are available in this post:
www.halizard.com/forum/software-support/...-0-beta?start=0#1955

These instructions make it possible to perform a major dom0 version upgrade with no downtime to your VMs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.